Jdi na obsah Jdi na menu
 


Které věty kluci nesnáší?

 

 

Hra na pravdu aneb vy se ptáte a jeden z kluků odpovídá...

Filip (17) bydlí v Praze a s kámoši Honzou a Martinem odpovídá střídavě na vaše otázky týkající se kluků, lásky a sexu! Na nic nečekej a ptej se. Kluci jsou tu pro tebe. :-)

Jsou věty, které kluci od holek musí v životě poslouchat na jejich vkus až moc často - ale nechtějí je za žádnou cenu slyšet! Proč? Protože existují věty, které nás rozčilují, nutí nás k tomu, abychom svým holkám lhali, nebo nás zraňují. Tady je 5 top otázek, které by sis měla navždycky škrtnout ze svého slovníku, pokud nechceš, aby tvůj kluk vyletěl z kůže!

„Jsem moc tlustá!“
Co má na tohle člověk říct? Když řeknu „Jo, máš pravdu, jsi moc tlustá“, tak hoBOY ZÓNA: Které věty kluci nesnáší? - fotolce ublížím - a to nechci. Ale: „Ne, nejsi“ mi bude jen sotva věřit, pokud je alespoň trochu oplácaná („Ty ale lžeš!“). Já už na tuhle otázku radši ani nereaguju. Nejsem přece blbej.

 
„Miluješ mě?“
Byl bych s mojí holku, kdybych ji nemiloval? Ne! Nesnáším tuhle větu, i když jinak rád říkám „Miluju tě“, ale samozřejmě ne na povel. Vzkaz všem holkám: Prosím, ušetřete nás téhle otázky. Protože dobrovolné „Miluju tě“ musí být přece i pro vás daleko krásnější než vynucené - i když na něj třeba musíte nějakou dobu čekat.

„Kde jsi včera byl (a s kým)?“
Tuhle větu říkají většinou ty, které nechápou, že kluci nechtějí být s holkou, která je pořád kontroluje. Kdybysme chtěli vyprávět, kde jsme byli, udělali bysme to. Když to neříkáme, neznamená to v žádném případě hned to, že máme jinou holku. Možná jsme měli prostě jenom nudnej večer, o kterém není co říct. A vy se na něj pak ještě vyptáváte - uf, to nás vážně ničí!

 
„Na co myslíš?“
Pomoooc! Nedá se popsat všechno, co se v nás právě odehrává, tak, aby to nevyznělo trapně. Například „Mám hlad“, „Co budou dneska dávat v televizi?“, „Od koho můžu zejtra opsat matiku?“. A zadruhé tahle otázka nikdy nevede k úplně upřímné odpovědi. Protože když jsme v myšlenkách třeba u žhavé noci s Angelinou Jolie (nebo s tou roztomilou holkou z vedlejší třídy), rozhodně to na sebe neprozradíme. Odpověď na otázku „Na co myslíš?“ je proto většinou stejná: „Na nic.“ Neptejte se. Protože kdo se moc ptá, moc se dozví:-)

„Mám tě ráda jako bráchu (nebo) kamaráda!“
Když tohle holka řekne někomu, kdo ji miluje, měla by jít sedět za ublížení na zdraví a na duši. Protože kluk, který si musí vyslechnout tuhle větu, spadne do hooodně hluboký jámy na hodně tvrdý dno. A ptá se sám sebe: „Proč mám být zrovna já vždycky pro všechny holky jen ,nejlepší kámoš‘? Ale o tomhle napíšu možná zase někdy příště:-)
Tvůj Filip