Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak sbalit kluka...

Jak sbalit kluka do 5 minut

Test lásky

Tučňáci5 minut je možná docela málo. Dá se to vůbec, takhle bleskově někoho sbalit? Odpověď zní následovně: Ano, dá! Ovšem ne vždycky a ne pokaždé přesně do těch pěti minut. Musí se tady sloučit účinky několika faktorů, musí dojít k synergickému efektu několika zároveň působících věcí: atmosféry místa, pocitu souznění a ještě tzv. faktoru X, který je v tomto případě rozhodující. Co to je a jak poznat, jestli mezi váma je? Na tyto všechny otázky a ještě mnohem více se pokusíme odpovědět v tomto článku, ve kterém rozeberem podrobně téma rychlobalení a kouzla okamžiku dopodrobna.

 

5 minut nebo 5 sekund

Znáte takovéty příběhy z dávných i současných časů, kdy se v té chvíli, kdy se ti dva uviděli, okamžitě do sebe zamilovali, tak nějak v oné chvíli oba znejistěli a v té nejistotě a překvapení něco každý zkusil a protože byli na stejné vlně, prostě jim to vyšlo? Přesně tohle je ten fenomén na první pohled. Tohle je první možnost, jak kluka bleskově sbalit, nicméně nedá se to použít vždy, už proto, že se to nedá absolutně plánovat.

Jak sbalit kluka minutu po minutě

Když chceš sbalit kluka v těch případech, kdy to není úplně jasné a nejde to tak samo, měla bys mít přibližný plán, jak na to. Je jasné, že žádný takový plán se nedá pak použít na 100 %, protože věci se v téhleté oblasti vždycky vyvíjejí trochu jinak, než si člověk myslí. Základem úspěšného balení je schopnost ukecat. Každá z rozhodujících 5 minut balení by měla mít určitý účel. Jestli se některá fáze protáhne na úkor druhé, není natolik rozhodující, hlavní ovšem je, aby každá jedna z nich byla v balicím procesu obsažená.

1. minuta

Oční kontakt, přiblížení a okouknutí. Musí si tě všimnout. Tohle je úkol několika prvních sekund. Když už tě teď osloví on sám, je vyhráno. Jestli ne, je potřeba převzít inciativu.

2. minuta

V této chvíli by se měla řešit nějaká trochu blbost, hlavně ne nějak závazně, prostě takové pokecání o ničem a zkouška, jak reaguje. Jestli stále kouká kamsi mimo a odpovídá jednoslabičně, dá se v této chvíli jednoduše odpolout a nic se nestane, o nic nejde. Pokud už je inciativa na jeho straně a začíná už mluvit víc on, je v podstatě vyhráno.

3. minuta

Teď už by mělo být jasné, že mezi vámi něco je. Nejde o to, o čem se bavíte, ale o ten již výše zmíněný faktor X, který se pozná jen podle kombinace hlasu pohledů, někdy i letmého doteku. Je to tam? Pak je načase rozhodout se, a:

  • už teď někam jít – v podstatě na rande
  • nebo pokračovat v balení

Pokud to vychází tak, že je potřeba zvolit druhou možnost, čti dále.

4. minuta

Nyní je potřeba plánovat něco do budoucna. Nesmí to skončit tak, že si řeknete, ať už nahlas nebo v duchu – jo, v pohodě, tak zas někdy. To ne, tím by celá akce byla naprosto k ničemu. Teď je potřeba udělat tah na branku a dosáhnout jasné dohody o tom, kdy nebo kde se zas můžete vidět, případně získat kontakt na mobil, Facebook nebo ICQ.

5. minuta

Nakonec není co řešit, ale zase si to nepokaž. Nahoď svou klasickou svůdně balící pózu a stylově se rozluč tak, aby už teď se na tě těšil.